Escaperoom Arrangement

In samenwerking met Coaching & Fun bieden we voordelige arrangementen aan speciaal voor groepen vanaf vier personen. Je kunt ervoor kiezen om een Season High Tea, 'Borreltied'  of 't Limburgs Kwarteerke te combineren met de Escaperoom. Het maakt niet uit in welke volgorde je het arrangement invult.

IN VERBAND MET HET VERBOUWEN VAN DE ESCAPE ROOM IS DIT ARRANGEMENT TIJDELIJK NIET TE BOEKEN. DE VERWACHTING IS DAT DE ESCAPE ROOM PER 1 APRIL WEER OPEN IS. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

De Escaperoom:

Tik, tik, tik....de tijd loopt.... de bom gaat over 60 minuten af. Lukt het jullie om de bom binnen deze tijd onschadelijk te maken?! Ontsnap door het oplossen van puzzels, kraken van codes en een goede samenwerking.

Escape room i.c.m. high tea, high wine of limburgs kwarteerke 

De arrangementen die we aanbieden in samenwerking met Coaching & Fun:

  • Escaperoom i.c.m. Borreltied voor €35,- per persoon i.p.v. €37,50 p.p.
  • Escaperoom i.c.m. Season High Tea voor €36,- per persoon i.p.v. €38,50 p.p.
  • Escaperoom i.c.m. ‘t Limburgs Kwarteerke voor €37,- per persoon i.p.v. €39,50 p.p.
Daarnaast is het ook mogelijk om andere spellen of activiteiten van Coaching & Fun te combineren met een bijvoorbeeld een ontbijtbuffet, borrel, buffet, barbecue of feestavond bij Grandcafé Bie de Tied. Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten van Coaching & Fun.

Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor personeelsuitjes, gezinsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 23.00 via 0495-652600.
  • Natuurlijk kunnen wij rekening houden met allergieën. Geef eventuele allergieën of voedselintoleranties wel even aan bij het reserveren.
  • Grandcafé Bie de Tied en Coaching & Fun liggen op loopafstand. Je kunt de auto parkeren op de grote parkeerplaats bij Grandcafé Bie de Tied.
  • Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg in omgeving van Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

 

 

Afdrukken E-mailadres

Contact ons

Tim Neijnens & Bas Suntjens
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 info@biedetied.nl


facebook