IJskaart

Ons ijs is afkomstig van Hoeve Willem III, gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg, nabij het plaatsje Helenaveen. Hoeve Willem III is één van de koningshoeves die in 1913 zijn gebouwd op initiatief van Koning Willem III. In deze historische hoeve wordt een uniek en ambachtelijk ijs geproduceerd. Alle soorten ijs worden bereid volgens authentieke recepten met zo veel mogelijk verse streekproducten.

In de lente en zomer kun je bij ons terecht voor heerlijke ijscoupes, zoals Notefieëst, Zomers Paradies en Keerse Creatie. Kom eens langs op ons zonnig terras en laat je verrassen door ons ambachtelijk ijs.

Bekijk hier onze ijskaart >>

 

IJskaart Hoeve Willem III

Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg en omgeving Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert. Tevens liggen wij aan enkele fietsroutes en wandelroutes.

 

Tags: weert, roermond, leudal, kelpen-oler, midden-limburg, ijs, ijscoupes, hoeve willem III, helenaveen, vers ijs, ijskaart, ambachtelijk ijs, fietsrouters, wandelroutes

Afdrukken E-mailadres