Menukaart

In de wintermaanden is onze keuken geopend op vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via 0495-652600.

Grandcafé Bie de Tied serveert diverse gerechten die men bij lunch en diner kan nuttigen. Op het zonnige terras of in het gezellige café kun je genieten van gerechten uit onze eigen keuken. De gerechten op onze menukaart veranderen geregeld. Bekijk hier >> onze actuele menukaart.

 Tosti deluxe

Je kunt telefonisch reserveren via 0495-652600. Het is ook mogelijk om te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Burger

Kelpen-Oler ligt in Leudal (Midden-Limburg en omgeving Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

 

 Lunchen op zomers terras Bie de Tied (Kelpen-Oler) Weert, roermond, midden-Limburg

 

Tags: café, lunch, lunch midden limburg, lunch weert, lunch roermond, lunch kelpen-oler, kleine kaart , lunchgerechten, tosti, lunch leudal, lunchen , gerechten, eten midden limburg, lunch terras, zonnig terras, burger midden-limburg, bie de tied burger, omgeving roermond, omgeving weert

Afdrukken E-mailadres

Contact ons

Tom Strous
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 info@biedetied.nl


facebook