Feestweekend: De Sleuteleuverdracht!

Aan al het moois komt een einde, zo ook aan ons avontuur Bie de Tied… Na bijna 10 jaar dragen Tim en Bas met een knallend feest het stokje over aan de nieuwe kastelein Tom Strous!
 
Kom ook naar 𝐃𝐞 𝐒𝐥𝐞𝐮𝐭𝐞𝐥𝐞𝐮𝐯𝐞𝐫𝐝𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭!
Zet jezelf op aanwezig via: https://fb.me/e/5cteeYDfU.
 
𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟴 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 – 𝟮𝟬:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿:
We trappen dit weekend af met een oude bekende: 𝗧𝗵𝗲 𝗠𝗮𝗱 𝗝𝗮𝗰𝗸𝘀. Eenmaal eerder heeft deze band die barst van de energie bij ons opgetreden. Het tweede optreden dat meermaals gepland stond, ging vanwege beperkingen nooit door. Deze coverband uit regio Roermond brengt verrassende covers van de jaren 70 tot en met nu, zoals nummers van Phil Collins, Foo Fighters, Michael Jackson, Greenday en Aha.
De DJ van deze avond is niemand minder dan 𝗗𝗝 𝗦𝗜𝗟. Hij kan als geenander een feestje bouwen. In de afgelopen 10 jaar heeft hij misschien wel 50 keer bij ons achter de knoppen gestaan! Natuurlijk mag DJ SIL niet ontbreken op ons afscheidsweekend!
 
𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟵 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 – 𝟮𝟬:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿:
De zaterdag staat volledig in het teken van 'Back to the 90’s & 00’s! De host van de avond is 𝗗𝗝 𝗚𝗨𝗜𝗗𝗢. Op Kelpen-Oler Kermis wist hij iedereen al enthousiast te krijgen en dus hebben we hem ook voor vanavond uitgenodigd!
 
De hoofdact van de avond is 𝗜𝘁 𝗔𝗹𝗹 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗱 𝗜𝗻 𝗧𝗵𝗲 𝗡𝗶𝗻𝗲𝘁𝗶𝗲𝘀. Zij stonden in het verleden al driemaal bij ons op het podium en brengen een feest van herkenning. Deze beleving doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers! IASITN stond met deze unieke show al op grote podia door heel Nederland, zoals Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor. Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met nostalgische “trip down memory lane” langs de lekkerste House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore. Alles is herinnering… feest… energie… It All Started In The Nineties!
 
Het belooft een geweldige avond te worden; als nineties liefhebber mag je deze avond dus zeker niet missen!
 
𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟯𝟬 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 – 𝟭𝟰:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿:
De aller- allerlaatste dag voor Tim en Bas alvorens zij zich storten in een nieuw avontuur… Vandaag vindt dan toch echt de sleuteloverdracht plaats. Maar ook van deze dag gaan wij een feest maken!
Vanaf 14:00 uur starten 𝗟𝗣 𝗗𝗝’𝘀 𝗟𝘂𝗱𝗼 𝗲𝗻 𝗥𝘂𝗯𝗯𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 met heerlijke singletjes. Om 16:00 uur starten de mannen van 𝗗𝗼𝘄𝘄𝗲𝗻 𝗛è𝘇𝗲! Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Dowwen Hèze.
 
Dowwen Hèze richt zich met name op feestnummers zoals Bestel mar, Limburg, Maria en alle andere opzwepende en energieke liedjes. Kortom, met een biertje in de lucht meezingen en meedansen. Dowwen Heze is bereikbaar voor iedereen. T’is een kwestie van geduld……..
 
In de pauze en na afloop van Dowwen Hèze zullen onze LP DJ’s het voor het zeggen hebben. Aansluitend vanaf 20:00 uur betreedt 𝗙𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗼𝗳 𝗟𝗶𝗳𝗲 het podium, deze rockband zal net als voorgaande jaren op Kelpen-Oler Kermis dit afscheidsweekend op geweldige wijze afsluiten. Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life.
 
We hopen jullie tijdens dit feestweekend te mogen ontvangen op ons overdekt terrein om samen met ons te proosten op de vele mooie herinneringen. 
 

Afdrukken E-mailadres

Contact ons

Tom Strous
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 info@biedetied.nl


facebook