Kelpen-Oler Kermis 2019

Vrijdag 2 augustus (20:00 uur)
Op vrijdag 2 augustus trappen we de kermis af met feestband Try Not To Dance! Vanaf 20:00 uur zal Try Not To Dance er een groot feest van maken. Deze feestband uit Midden-Limburg staat dit jaar voor het eerst bij ons op de planken en heeft werkelijk alles in zich om er een top avond van te maken. De leadzangers (Rob Reyners en Michelle Baetsen) hebben in het verleden al een aantal keren met verschillende bands opgetreden. Het wordt een avond met herkenbare en vooral dansbare muziek: stilstaan is geen optie, zing mee en waag een dansje onder het genot van een drankje!

Zaterdag 3 augustus (20:00 uur)
De zaterdag staat volledig in het teken van 'Back to the Nineties’. De host van de avond is DJ Hitmaestro. Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt en zelfs van een AA-meeting nog een feestje kan maken. Eerder stond hij al op Paaspop, Freshtival, Coen & Sander’s Koningsspektakel en speelde hij vijf dagen lang het hele Max Verstappen Dorp bij de Grand Prix in Oostenrijk plat.

De hoofdact van de avond is It All Started In The Nineties. Zij brengen een feest van herkenning. Deze totaalbeleving met danseressen, live artiesten, VJ, decor, verschillende 90’s figuranten en een niet te stoppen DJ/MC duo laat je ogen wijd openstaan en doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers! IASITN stond met deze unieke show al op grote podia door heel Nederland, zoals Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor. Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met nostalgische “trip down memory lane” langs de lekkerste House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore. Alles is herinnering… feest… energie… It All Started In The Nineties! Het belooft een geweldige avond te worden; als nineties liefhebber mag je deze avond dus zeker niet missen!

Zondag 4 augustus
Op zondag (4 augustus; 16:00 uur) zal DJ Sil een aantal uren gezellige muziek draaien. Net als vorig jaar zullen de heren van From USA vanaf 20:00 uur het podium betreden. Deze band brengt voor jou de beste jukebox hits uit de jaren 60, 70 en 80! From USA staat voor jarenlange ervaring gecombineerd met ongekend veel enthousiasme en juist dat maakt deze band zo bijzonder.

Maandag 5 augustus
Maandag (5 augustus; 20:00 uur) is Rock Night!  Fever Of Life zal net als in 2016 en 2017 Kelpen-Oler Kermis op een geweldige wijze afsluiten. Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life.

We hopen je tijdens deze vier gave dagen te mogen verwelkomen op ons overdekt Kermisterrein.

Afdrukken