Bedrijven, verenigingen en vergaderingen

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk samenwerken is in deze snel veranderende maatschappij. Om bedrijven en verenigingen in onze regio van dienst te kunnen zijn hebben wij twee vergaderruimtes. Deze multifunctionele ruimtes beschikken over een variabel aantal zitplaatsen, een flip-over, een HD beamer met groot scherm en een aparte ingang.

Grandcafé Bie de Tied is bij uitstek geschikt voor vergaderingen of bedrijfsborrels:
- Parkeergelenheid voor de deur
- Centrale ligging tussen Weert en Roermond
- Bushalte voor de deur
- Aparte ingangen
- Stijlvolle inrichting
- Groot HD beamerscherm
- Flip-over aanwezig
- Ook mogelijk i.c.m. ontbijtbuffet of lunch
- Vergaderen ook mogelijk buiten onze openingstijden

Vergaderarrangement:
De kosten vallen uiteen in twee delen, een vast deel en een variabel deel. Het vaste deel bestaat uit zaalhuur en bedraagt €35,- voor de kleine zaal en €45,- voor de grote zaal. Het variabele deel is afhankelijk van het aantal personen. Ons standaard vergaderarrangement bestaat uit koffie, thee, water, koekjes en bonbons voor €6,- per persoon. Dit standaard arrangement is uit te breiden met een ontbijtbuffet of lunch.

vergaderruimte Grandcafé Bie de Tied

Op dit moment maken diverse bedrijven en verenigingen gebruik van onze faciliteiten. Op dit moment maken de volgende verenigingen geregeld gebruik van de diensten van Grandcafé Bie de Tied:

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495-652600.

Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

 

Tags: beamer, Vergaderen midden limburg, vergaderen leudal, vergaderruimte, vergaderingen leudal, vergaderen weert, vergaderen roermond, parkeergelegenheid, kelpen-oler vergaderen

Afdrukken E-mailadres

Contact ons

Tom Strous
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 [email protected]


facebook