Kermisprogramma 2018

Mede dankzij het mooie weer en de geweldige artiesten werd Kelpen-Oler Kermis 2017 een groot feest! Dit jaar vieren we voor de vijfde keer Kelpen-Oler Kermis! We hopen weer honderden bezoekers te mogen ontvangen op ons Kermisplein op vrijdag 3, zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 augustus.
 
Vrijdag 03-08, 20:00 // Top 40 // Hard2Get / DJ Sensation
Zaterdag 04-08, 20:00 // 90's & 00’s Party // DJ Kicken
Zondag 05-08, 16:00 // LP DJ’s & Jukebox Band // Milli Vinylli / From USA
Maandag 06-08, 20:00 // Rock Night // Rectifire / Chewy and the Locals

Vrijdag 3 augustus
Net als vorig jaar trappen we de kermis op vrijdagavond (3 augustus; 20:00 uur) af. Vanaf 20:00 uur zullen DJ Sensation (Sil Neijnens) en de Hard2Get band acte de presence geven. Deze boyband uit Midden-Limburg stond vorig jaar ook al bij ons op de planken en heeft werkelijk alles in zich om er een top avond van te maken. Ze spelen voor jou de nieuwste hits en mooiste klassiekers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden onze kermis plat. Na deze avond wil je ook hun vriend worden! It’s never 2 late 2 party!
 
Zaterdag 4 augustus
De zaterdag (4 augustus; 20:00 uur) staat volledig in het teken van 'Back to the Nineties & Zero’s'. Niemand minder dan DJ Kicken (bekend van de hits alcoholic party en yaya kolo) neemt je mee op reis door de 90’s & 00’s. Samen met zijn knappe promomeiden brengt hij voor jullie de Nitro Show! DJ Kicken is nog altijd alive and kicking! Het belooft een geweldige avond te worden; als nineties liefhebber mag je deze avond dus zeker niet missen!
 
Zondag 5 augustus
Op zondag (5 augustus; 16:00 uur) zullen de jongens van Milli Vinylli de leukste platen en singletjes van nu en uit lang vervlogen tijden draaien. Nieuw, oud, goed of goed fout! Platendraaiers Milli Vinylli gooien het schaamteloos op de draaitafel. Veeg het stof maar van je dansschoenen, want die zullen vanmiddag goed van pas komen.
Vanaf 21:00 zullen de heren van From USA het podium betreden. Deze band brengt voor jou de beste jukebox hits uit de jaren 60, 70 en 80! From USA staat voor jarenlange ervaring gecombineerd met ongekend veel enthousiasme en juist dat maakt deze band zo bijzonder.
 
Maandag 6 augustus
Maandag (6 augustus; 20:00 uur) is Rock Night! De band Rectifire bijt om acht uur het spits af. De band speelt allerlei heerlijke rock nummers van bands als Golden Earring, AC&DC, Status Quo en nog veel meer. Chewy and the Locals zal net als in 2014 en 2015 Kelpen-Oler Kermis op een geweldige wijze afsluiten! Deze jonge rockers hebben een fantastisch repertoire uit de fifties, sixties en seventies. Ze spelen alleen muziek waar ze zelf enthousiast van worden. Én dat betaalt zich uit op het podium!
 
We hopen je tijdens deze vier gave dagen te mogen verwelkomen op ons overdekt Kermisterrein. Hieronder staat de flyer van het hele kermisprogramma.
 

 
 
 

Afdrukken E-mail

Bie de Tied staat in de Terras Top 20!

Goed nieuws. Grandcafé Bie de Tied hoort bij de beste 20 terrassen van Limburg! We willen iedereen hartelijk danken voor het uitbrengen van de stemmen. Bij de publieksjury heeft Bie de Tied de derde plaats van Limburg behaald! 

 

Afdrukken E-mail

Nieuwe bierkaart

Bij de start van een nieuw terrasseizoen horen ook een aantal vernieuwingen. Zo beschikt het terras van Grandcafé Bie de Tied niet alleen over nieuwe zwarte stoelen, maar ook over nieuwe parasols. Daarnaast beschikken we sinds medio april over een nieuwe bierkaart met meer dan 35 bieren, waarvan een tiental nieuwe bieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van biermerken als Chimay, Cuvée du Château, Gouden Carolus en Tongerlo?

Laat je verrassen door ons uitgebreide en met zorg samengestelde speciaalbieren assortiment. Bekijk hier onze vernieuwde bierkaart >>

Afdrukken E-mail

Barista Pro I certificaat

Op 30 maart 2018 heeft Tim (25) het certificaat 'Barista Pro I' in ontvangst mogen nemen. Na een aantal trainingen bij Blanche Dael en bij Grandcafé Bie de Tied heeft Tim met succes de cursus afgerond. Daarbij heeft hij onder andere geleerd over de achtergronden van koffie, de correcte manier van werken als barista, het begrijpen van de molen en het herkennen van de smaak. 

Sinds vandaag beschikt Grandcafé Bie de Tied over een tweede maalmolen. Dit betekent dat er vanaf heden met twee verschillende koffiebonen zal worden gewerkt. Dit proeven de gasten terug in de smaak.

 Barista Pro

 

Afdrukken E-mail

Speciaalbieren, april is maand van de Lentebok

In april kun je diverse bieracties van ons verwachten. Dit zijn de acties van deze maand.

Op 27 april vindt het Lentebokfestijn plaats met live muziek van Milli Vinylli! Aanvang 15:00 uur.

p.s. Binnenkort krijgen we volledig nieuwe bierkaarten met meer dan dertig soorten speciaalbier! 

Bieracties april

Afdrukken E-mail

Contact ons

Tim Neijnens & Bas Suntjens
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 info@biedetied.nl


facebook