• Home
  • Feesten & Bijeenkomsten

Ontbijt- en lunchbuffet

Zoek je een mooie en sfeervolle startlocatie voor een familiedag, vriendenuitje of zakelijke bijeenkomst? We laten je graag kennismaken met onze ontbijt-, brunch-, en lunchmogelijkheden.

harde zachte broodjesvleeswarencroissantjes chocoladebroodjes koffiebroodjes

 

 

 'Ontbijtbuffet Basis'   


'Ontbijtbuffet Luxe' 'Streekbuffet'* 

Diverse harde en zachte broodjes
Vers afgebakken croissantjes, 
chocoladebroodjes en koffiebroodjes
X X
Kaas en diverse vleeswaren
Jam en ander zoet broodbeleg
Yoghurt met muesli X
Vers fruit
Verse rauwkost
Huisgemaakte pastasalade X X
Gekookte eieren
Pannenkoekjes X X
Uitsmijters met spek en kaas X  ✓  X
Koffie, thee en melk
Vers sinaasappelsap  X 
Balkenbrij X X
Speklappen X X
Stoofpeertjes X X
Gebakken appelstukjes met kaneel X X
Limburgs roggebrood X X

We verzorgen deze buffetten enkel op reservering. Geef bij deze reservering ook even aan op welk tijdstip je wenst te komen. Dit kan ook buiten onze reguliere openingstijden. *Het streekbuffet is enkel te reserveren in de maanden september tot en met april.

rauwkostontbijtbuffet bie de tiedrauwkost fruit yoghurt koffie

Prijzen per persoon vanaf €11,50:

  Basis Luxe Streek
15-20 personen €13,50  €15,50  €17,50
21-40 personen  €12,50  €14,50  €16,50
> 40 personen  €11,50  €13,50  €15,50

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar krijgen 50% korting; zij tellen niet mee bij het aantal personen voor de staffelkorting. Ben je met minder dan 15 personen? Neem dan eens een kijkje bij onze andere arrangementen.

Neem contact met ons op of reserveer direct via 0495-652600.

Tip: wij verzorgen complete arrangementen met activiteiten in samenwerking met Coaching & Fun. Informeer naar de mogelijkheden. 

Kelpen-Oler ligt in Midden - Limburg (gemeente Leudal en in omgeving van Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

Afdrukken E-mailadres

Bedrijven, verenigingen en vergaderingen

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk samenwerken is in deze snel veranderende maatschappij. Om bedrijven en verenigingen in onze regio van dienst te kunnen zijn hebben wij twee vergaderruimtes. Deze multifunctionele ruimtes beschikken over een variabel aantal zitplaatsen, een flip-over, een HD beamer met groot scherm en een aparte ingang.

Grandcafé Bie de Tied is bij uitstek geschikt voor vergaderingen of bedrijfsborrels:
- Parkeergelenheid voor de deur
- Centrale ligging tussen Weert en Roermond
- Bushalte voor de deur
- Aparte ingangen
- Stijlvolle inrichting
- Groot HD beamerscherm
- Flip-over aanwezig
- Ook mogelijk i.c.m. ontbijtbuffet of lunch
- Vergaderen ook mogelijk buiten onze openingstijden

Vergaderarrangement:
De kosten vallen uiteen in twee delen, een vast deel en een variabel deel. Het vaste deel bestaat uit zaalhuur en bedraagt €35,- voor de kleine zaal en €45,- voor de grote zaal. Het variabele deel is afhankelijk van het aantal personen. Ons standaard vergaderarrangement bestaat uit koffie, thee, water, koekjes en bonbons voor €6,- per persoon. Dit standaard arrangement is uit te breiden met een ontbijtbuffet of lunch.

vergaderruimte Grandcafé Bie de Tied

Op dit moment maken diverse bedrijven en verenigingen gebruik van onze faciliteiten. Op dit moment maken de volgende verenigingen geregeld gebruik van de diensten van Grandcafé Bie de Tied:

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495-652600.

Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

 

Afdrukken E-mailadres

Traditioneel Limburgsche Koffietafel

Grandcafé Bie de Tied wordt gekenmerkt door een huiselijke, verzorgde stijl. Dit dorpscafé is voor vele doeleinden geschikt; van feestelijkheden tot ingetogen bijeenkomsten. Een koffietafel naar uw wens? Wij zijn graag uw gastheer.
Na de uitvaart van uw geliefde(n) wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen napraten in een aangename omgeving. Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden voor het organiseren van een koffietafel.

Koffietafel, Bie de Tied, midden Limburg, Weert, Roermond, begrafenis, uitvaart Koffietafel Bie de Tied omgeving Weert en Roermond

Standaard koffietafel (€12,50 per persoon):
- Diverse zachte en harde broodjes en krentenbrood
- Boter, kaas, diverse soorten vlees en zoetwaren
- Koffie, thee en water

Supplementen:
- Limburgse vlaai (€2,50 p.p.)
- Kroket (€2,00 p.p.)

- Soep naar keuze (€3,50 p.p.)
- Worsten- of saucijzenbroodje (€3,00 p.p.)

- Meer mogelijkheden zijn bespreekbaar

Aantal personen en opstelling:
In totaal zijn er circa 100 zitplaatsen. We hebben maximaal plaats voor 150 personen (inclusief statafels). Onze sfeervolle zalen zijn op meerdere manieren in te delen, waardoor onze ruimtes altijd naar uw wens kunnen worden ingericht. Grandcafé Bie de Tied beschikt over een invalideningang en -toilet. We bieden u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van ons beamerscherm voor het afspelen van een fotopresentatie.

Er bestaan vele manieren om een koffietafel vorm te geven:
- U wordt welkom geheten met een kop koffie of thee. Gedekte tafels zorgen ervoor dat er direct kan worden gegeten. De volgorde van gerechten wordt met u kortgesloten.
- Middels buffetopstelling kunnen gasten zelf langs het buffet lopen. 
- Het is ook mogelijk de gehele uitvaartdienst bij ons te houden. We maken graag een offerte op maat.
- Meer mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Kelpen-Oler behoort tot gemeente Leudal (Midden-Limburg) en is te bereiken via de A2 (afslag 40). Bie de Tied ligt op 10 minuten rijden van Roermond, Weert en crematorium Midden-Limburg in Baexem.

Neem direct contact met ons op via 0495-652600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Feesten & Partijen

Heb je binnenkort iets te vieren? Breng dan een bezoekje aan onze feestlocatie!

In onze eigentijdse sfeer zullen al je gasten zich gelijk thuis voelen. Wij werken met enkele goed aangeschreven cateraars, die samen met onze gastheren van elk feest iets bijzonders maken. Een gezellig lopend buffet, doorlopend borrelhapjes óf juist een heerlijk vijfgangen diner, het kan écht allemaal!

Grandcafé Bie de Tied vormde al voor vele feesten en bijeenkomsten het decor. Van kleine bedrijfsborrels en bedrijfsuitjes tot (gouden) bruiloften en van verjaardagsfeesten met DJ tot familiereünies. Voor elk feest tot 150 personen bieden wij dé uitkomst tegen betaalbare prijzen!

Enkele voordelen van Bie de Tied op een rij:

  • Geen onnodige kosten, zoals zaalhuur, organisatie- of decoratiekosten
  • Wij maken kosteloos een vrijblijvende offerte op maat
  • Jouw wensen staan centraal
  • Betalen per consumptie óf via afkoop
  • Keur aan buffetmogelijkheden
  • Ervaring met meerdere DJ's en bands

Kom gerust eens langs om samen met onze gastheren je wensen en al onze mogelijkheden door te nemen op deze gezellige feest- en bruiloftlocatie. 

Tevens kun je bij ons terecht voor vergaderingen en koffietafels. Een beamer en flipover zijn aanwezig. 

Bruiloft Theo en Ricardo Grandcafé Bie de Tied Bruiloft Grandcafé Bie de Tied 

Gouden Bruiloft bij Grandcafé Bie de Tied in zaalruimte te Kelpen-Oler (Leudal, Weert, Roermond, Midden-Limburg) Ingang gouden bruiloft bij Grandcafé Bie de Tied met zaalruimte te Kelpen-Oler (Leudal, Weert, Roermond, Midden-Limburg)

verrassingsfeest en borrel bij Grandcafé Bie de Tied in café Verjaardagsfeest vlaaien bij Grandcafé Bie de Tied in zaalruimte te Kelpen-Oler (Leudal, Weert, Roermond, Midden-Limburg) Champagne Feest

Buffet Ria Joosten Catering tijdens feest in zaal Bie de Tied Feest 2015 in zaalruimte en café in Kelpen-Oler

Neem direct contact met ons op via 0495-652600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kelpen-Oler ligt in Midden - Limburg (gemeente Leudal en in omgeving van Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

Wij werken onder andere samen met de volgende cateraars:
Ria Joosten Catering & Evenementen - Slagerij Heijkers - Metsemakers Starmans

Afdrukken E-mailadres

Kerstborrels & nieuwjaarsrecepties

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje aan de gang en we hebben alweer een aantal aanvragen binnen voor Kerstborrels en Nieuwjaarsrecepties. Wij schenken graag een glaasje champagne in voor uw personeel of familieleden om te proosten op het nieuwe jaar! 

Grandcafé Bie de Tied vormde al voor vele feesten en bijeenkomsten het decor. Van kleine bedrijfsborrels tot grote nieuwjaarsrecepties. In onze eigentijdse sfeer zullen al uw gasten zich gelijk thuis voelen. Voor elke gelegenheid tot 150 personen bieden wij dé uitkomst tegen betaalbare prijzen.

Door de multifunctionele inzetbaarheid van onze ruimten en onze flexibile houding zijn onze mogelijkheden nagenoeg ontelbaar. We kunnen uw gezelschap plaatsen in ons gezellig café, in een van onze sfeervol aangeklede zalen of in alle ruimten tegelijk. Tijdens de borrel kunnen we uw gasten voorzien van fingerfood hapjes tot complete buffetten.

Dus, bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor uw borrel? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Let op: We hebben nog maar een beperkt aantal mogelijkheden rondom de jaarwisseling.    

Tevens kun je bij ons terecht voor vergaderingen en koffietafels. Een beamer en flipover zijn aanwezig.  

Kerstborrel bie de tied Buffet Ria Joosten Catering tijdens feest in zaal Bie de Tied Champagne Feest

Neem direct contact met ons op via 0495-652600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kelpen-Oler ligt in Midden - Limburg (gemeente Leudal en in omgeving van Roermond en Weert), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

Wij werken onder andere samen met de volgende cateraars:
Ria Joosten Catering & Evenementen - Slagerij Heijkers - Metsemakers Starmans

Afdrukken E-mailadres

Contact ons

Tom Strous
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 [email protected]


facebook