Escape Route: De Ridders van Ensebroeck

Treed in de voetsporen van 's lands laatste roofridders!

Deze Escape Route is niet zomaar een autotocht. Het is een route met een interactief verhaal waarbij je op zoek gaat naar een verloren buit! Je kruipt in de huid van Werner Roost van Ensebroeck, één van Nederlands' laatste roofridders. Samen met zijn broer Hendrick maakte Werner de hele omgeving onveilig. Ze pleegden jarenlang berovingen en moorden. Ze waren in de verre omtrek gevreesd! Torenhoge proceskosten tegen de roofridders, brachten het bestaan van het kasteel in gevaar.

In dit avontuur (gebaseerd op een waargebeurd verhaal) los je raadsels op en voer je opdrachten uit op prachtige en historische plekken. Onderweg kom je steeds meer te weten over de broers, hun kasteel én de buit die misschien nog wel ergens verstopt ligt.

De Escape Route is een samenwerking tussen Teambuilding & Fun en Grandcafé Bie de Tied. Je kunt de route rijden met je vrienden, gezin of collega's.

Algemene informatie:

Reserveringsinformatie:

Uitbreidingen voor onderweg:

 Enkele ervaringen op een rij:

Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

Tags: weert, roermond, activiteit, vakantie, groepsactiviteit, activiteit gezin, autotocht, auto tocht, autospeurtocht, auto speurtocht, auto escape tocht, escaperoute, ensebroeck, ridders van ensebroeck

Afdrukken