Demo

WelkÓm biE Grandcafé Bie de Tied

Al meer dan drie jaren heten wij, Tim Neijnens, Bas Suntjens en de rest van ons team, je van harte welkom in het vernieuwende Grandcafé Bie de Tied. Genietend van een ijskoud speciaalbiertje op ons zomers terras of van onze versgemalen koffie, kom je volledig tot rust. Jong en oud komen samen in dit sfeervolle dorpscafé van Kelpen-Oler. Ons activiteitenaanbod is groot; om te borrelen of lunchen, te biljarten of darten, en een feest of partij te houden, ben je bij ons op het juiste adres! Gedurende het hele jaar hebben wij een uitgebreid programma met curssusen, proeverijen, bandjes en een gave kermis en carnaval. Stap binnen en laat je meenemen door de tijd. 


Café en terras

Er is altijd iets te doen Bie de Tied, dus kom gerust eens een biertje drinken aan de bar of op het terras. We zijn de thuisbasis voor vele verenigingen. We hebben een uitgebreide bierkaart en voor een lekker wijntje ben je bij ons op het juiste adres. Bekijk ook eens onze menukaartof agenda >>


Onze (h)eerlijke arrangementen

‘Bie de Tied’ serveert heerlijke arrangementen, zoals Season High Tea'Borreltied' en 't Limburgs Kwarteerke. Daarnaast bieden we arrangementen aan in samenwerking met Coaching & Fun. Laat je verrassen en reserveer direct via 0495-652600. 


Feesten & Vergaderingen

Een sfeervolle omgeving, waar iedereen zich thuis voelt; daar wil je wel je feest houden! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van koffietafels, vergaderingen, verjaardagen, gouden bruiloften en nog veel meer. Lees verder >>

Grandcafé Bie de Tied

In onze warme sfeer zult u zich snel thuisvoelen. Ons team stelt zich graag even voor:

Tim crew biedetied1

Tim


 

Foto Bas

Bas


 

Naima crew bie de tied

 Naima


 

Rian


 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk samenwerken is in deze snel veranderende maatschappij. Om bedrijven en verenigingen in onze regio van dienst te kunnen zijn hebben wij twee vergaderruimtes. Deze multifunctionele ruimtes beschikken over een variabel aantal zitplaatsen, een flip-over, een HD beamer met groot scherm en een aparte ingang.

Grandcafé Bie de Tied is bij uitstek geschikt voor vergaderingen of bedrijfsborrels:
- Parkeergelenheid voor de deur
- Centrale ligging tussen Weert en Roermond
- Bushalte voor de deur
- Aparte ingangen
- Stijlvolle inrichting
- Groot HD beamerscherm
- Flip-over aanwezig
- Ook mogelijk i.c.m. ontbijtbuffet of lunch
- Vergaderen ook mogelijk buiten onze openingstijden

Vergaderarrangement:
De kosten vallen uiteen in twee delen, een vast deel en een variabel deel. Het vaste deel bestaat uit zaalhuur en bedraagt €25,- voor de kleine zaal en €35,- voor de grote zaal. Het variabele deel is afhankelijk van het aantal personen. Ons standaard vergaderarrangement bestaat uit koffie, thee, water, koekjes, bonbons  en fruit voor €5,- per persoon. Dit standaard arrangement is uit te breiden met een ontbijtbuffet of lunch.

vergaderruimte Grandcafé Bie de Tied

Op dit moment maken diverse bedrijven en verenigingen gebruik van onze faciliteiten. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495-652600.

Kelpen-Oler ligt in Leudal (midden-Limburg), is te bereiken via de A2 (afslag 40) en ligt op 10 minuten rijden van Roermond en Weert.

Tags: beamer, Vergaderen midden limburg, vergaderen leudal, vergaderruimte, vergaderingen leudal, vergaderen weert, vergaderen roermond, parkeergelegenheid, kelpen-oler vergaderen

E-mail

Onze maand tips!

Alfa Lentebok

6,5% - Van het vat

Alfa Lentebok heeft een licht zoetig en frisse smaak. Het is een seizoensgebonden bier en wordt in beperkte mate gebrouwen. Naast het gewone Alfa pils en deze Lentebok, hebben wij een groot aantal speciaalbieren op onze bierkaart staan.

Lentebok.11 04 142

 

dé bie de tied burger

€12,50 - Kleine kaart

De Bie de Tied Burger is een heerlijke burger van 100% rundvlees. De burger wordt geserveerd op een Italiaanse bol met diverse verse en gebakken groenten. De bijbehorende sauzen maken de smaakbeleving compleet! De burger wordt geserveerd met dikke frieten. Klik hier voor de kleine kaart.                            

't Limburgs kwarteerke

€24,50 p.p.

Schuif aan onze tafel aan en laat je meenemen door de tijd. Recepten die door onze voorouders werden bedacht en klaargemaakt passeren de revue. Voor dit arrangement gebruiken we enkel streekgebonden producten. Klik hier voor meer informatie.

pudding hertjeswaofel bie de tied

Onze openingstijden

Grandcafé Bie de Tied is vijf dagen per week geopend:
 
Woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13:00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur 
In overleg kunnen we onze zaak eerder openen.

Op maandag en dinsdag zijn wij enkel geopend op afspraak.

Contact ons

Tim Neijnens & Bas Suntjens
Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48

6037RP Kelpen-Oler / Vind ons op de kaart
Tel. (0495) 65 2600 info@biedetied.nl


facebook